Nu är det vinter

Men snart kommer våren.

Jag har ju inget eget stall längre och det känns ganska underligt. Jag har haft ansvar för hästar och foder och strö så länge att det är svårt att släppa att jag inte behöver vara vaken på nätterna längre i oro över om allt kommer att räcka. För första gången (faktiskt!) i mitt liv är jag själv inackorderad hos någon annan. Det känns skönt, men samtidigt saknar jag känslan av mitt egna stall. En dag kommer jag att starta ett nytt, och då hoppas jag att det blir på heltid.

Snart är våren här och det är svårt att fatta. Nova är fortfarande vid gott hull men jag funderar på att börja fodra nup henne i februari så att hon inte tappar hull vid pälsfällningen som hon ju har en tendens att göra. Lady mår gott. hon skvallrar med en annan dam i samma storlek som henne och får vara inne ganska mycket. Hon bli ganska bortskämd nu!

Jag ska starta allvaret för Nova nu till våren. I Mars tänkte jag sätta igång henne och då passar det ju bra att vi ska till göteborg i April, till Mässan, alltid finns det något man behöver där. Glöm inte att anmäla er!

hoppas alla får det riktigt bra!

9 jan 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)