Våren??

Jag vet inte riktigt vad som hände. Det var vår, och sen plötsligt förra veckan kom det 13cm snö. Helt sjukt. jag har förberett mig för påskritt och inser nu att jag kanske får hoppa över den i år också, bara för att det är is i hela Halland!

Jag hade en jättelycklig häst som slapp täcke och som börjat fälla. Nu blänger hon på mig och tycker helt klart att det är mitt ansvar att se till att värmen sätts på igen så att hon slipper täcket. Men mörk blick och frustningar genomlider hon ridturerna som hon anser är helt onödiga eftersom hon ändå inte får lov att springa fort...

Unghästen Nova har börjat att få känna på hur det är att arbeta igen och henes träning skulle egentligen ha varit i full gång nu men vädret har satt stopp för detta. Novas känslor kring detta är kluvna. hon vill helst inte arbeta för hårt men samtidigt betyder arbete även att hon får lite extra godis och det vill hon ju inte missa om hon slipper!

Nä jag hoppas att våren kommer snart. Men först ska vi överleva det stora oväder som förväntas komma in i natt. Så länge får vi njuta av vårbilder från förra året! Ha det gott!!

18 mar 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)